Sales Support Manager

Vi er på jakt etter en Sales Support Manager, som kan bidra til optimalisering av salgsavdelingen vår. 

Som Sales Support Manager blir du en sentral ressurs for salgsavdelingen, et bindeledd mellom salg og øvrige avdelinger. Med et overordnet fokus på generell støtte til selgerne og optimalisering av salgsprosesser, sørger du blant annet for å utvikle tilpasset dokumentasjon, priskalkyler og koordinering mellom salg og teknisk.

Ansvarsområder

 • Tilby generell støtte til salgsavdelingen
 • Ansvar for vedlikehold og utarbeidelse av priskalkyler til salgsprosjekter
 • Utarbeide tilbud og kontraktsunderlag
 • Være oppdatert på bedriftens salgssystemer og vedlikeholde disse etter avtale med overordnet
 • Delta i kundemøter og nødvendige reiseaktiviteter sammen med selgere
 • Gjennomføre nødvendig reiseaktivitet sammen med selgere
 • Overlevering av kontrakt til prosjektavdelingen sammen med salgsansvarlig
 • Ha grunnleggende produktkunnskap om NES sin produktportefølje

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har:

 • Relevant utdanning innen teknologi, salg eller tilsvarende.
 • Eventuelt 3 års erfaring fra en lignende rolle, fortrinnsvis innen teknologisektoren.
 • Utmerkede kommunikasjons- og samarbeidsevner.
 • Evne til å jobbe selvstendig og proaktivt, med en sterk løsningsorientert tilnærming.
 • Erfaring fra liknende bedrifter eller maritim industri er absolutt en fordel, men på ingen måte nødvendig.

Vi ønsker å være en lettbeint og fleksibel organisasjon med korte beslutningsveier. Vi liker å bli utfordret! Hvis du mener at du likevel bør komme på intervju med en annen bakgrunn enn den vi nevner ovenfor, så utfordre oss gjerne på det. For det er nettopp dine holdninger og din totalkompetanse som er avgjørende for oss.

Fordeler med å jobbe hos NES

Vi prioriterer din motivasjon og personlige utvikling og tilbyr et godt arbeidsmiljø fylt med entusiastiske og kompetente kolleger. Betingelsene våre er konkurransedyktige.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, en attraktiv pensjonsordning og omfattende forsikringsdekning. Vi setter pris på de unike ferdighetene og erfaringene hver enkelt medarbeider bringer til bordet, og tar vare på våre ansatte. Hos oss får du et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og støtter individuell utvikling og vekst.

Om NES

NES er en systemintegrator som utvikler, integrerer og leverer energi-, automasjons- og navigasjonsløsninger for maritime applikasjoner. Siden 2017 har vi levert rundt 50 lav- og nullutslippsløsninger til det maritime markedet, hvor batteri er en del av den totale energiløsningen.

Løsningene våre er smarte og intuitive med økende fokus på digitalisering og autonomi, og har mange spennende prosjekter fremover.

Kontaktpersoner

Vi oppfordrer deg til å søke på stillingen, komme innom for en prat, eller dele denne muligheten med noen du kjenner som kanskje vil være en god match. Søknader sendes gjennom karriere.no sin søknadsportal. Kandidater vurderes fortløpende.

Se video med en av våre serviceingeniører på jobb på fergen MF Norangsfjord. Fergen betjener fergesambandet Aukra-Hollingsholmen.

LES MER OM VÅRE PRODUKTER

Den maritime næringen skal være utslippsfri innen 2050. Norwegian Electric Systemshar utviklet et komplett energisystem for å muliggjøre nullutslippsvisjonen.