Vil du jobbe i et spennende teknologiselskap?

NES er en systemintegrator som utvikler, integrerer og leverer energi-, automasjons- og navigasjonsløsninger for maritime applikasjoner. Løsningene våre er smarte og intuitive med økende fokus på digitalisering og autonomi.

Siden 2017 har vi levert rundt 50 lav- og nullutslippsløsninger til det maritime markedet, hvor batteri er en del av den totale energiløsningen. Med mål om å redusere miljøpåvirkningen og øke energieffektiviteten innen sjøtransport, og mange spennende prosjekter i tiden som kommer, går vi en spennende tid i møte.

Hva gjør du som serviceingeniør i NES?

Som serviceingeniør power er du ute i feltet og er NES' ansikt utad. Du besøker forskjellige verft og kunder over hele verden. Du gjennomfører igangsetting og sjøprøver på våre systemer, og sikrer at de fungerer optimalt. Når behovet oppstår, gjennomfører du vedlikehold, service eller oppgradering av systemene våre. Fra tid til annen vil du også jobbe med intern testing og klassifisering. Til slutt er din oppgave å koordinere aktiviteter på stedet, og sørge for at alt går smidig og effektivt når du er ute på serviceoppdrag. I stillingen får du reise, jobbe med problemløsning og bidra til en bærekraftig fremtid til sjøs.

Testing og klassifisering

Når du ikke er ute på sjøen, på verft eller på landstasjon, kan du befinne deg i våre toppmoderne testanlegg, der du utfører testing av våre produkter og systemer. Her vil du samarbeide med våre talentfulle ingeniører og teknikere, og bruke din kompetanse og erfaring til å sikre at alt oppfyller våre høye standarder.

Igangsetting og sjøprøver

Mesteparten av tiden tilbringer du på å klargjøre systemene våre når et skips bygges eller ombygges, eller sette opp systemene for landstasjoner til lading av ferger. Igangsetting og sjøprøver innebærer reising til det aktuelle området, enten det er en landstasjon i Nordland eller et skipsverft i Tyrkia. Under sjøprøver er du ute på havet og sørger for at alt fungerer problemfritt og trygt, mens du innimellom slagene nyter den friske sjøbrisen og flotte utsikter.

Service og oppgradering

En viktig del av jobben er å utføre service og oppgradering på landstasjoner eller elektriske fremdriftssystemer på skip. Dette innebærer å identifisere og løse tekniske problemer, utføre forebyggende vedlikehold og sørge for at systemene fungerer optimalt. Du vil også jobbe med å implementere ny teknologi og oppdateringer for å forbedre systemene.

Koordinering av aktiviteter på stedet

Sist, men ikke minst, er du vår person i feltet, som koordinerer arbeidet fra det aktuelle arbeidsstedet. Der vil du jobbe tett med kunderepresentanter, andre ingeniører, prosjektledere og software-avdelingen for å sørge for at alt går som det skal. Det er i denne delen av arbeidet det lønner seg med gode kommunikasjonsferdigheter, og at man trives med samarbeid.

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har:

  • Teknisk fagskole, bachelorgrad, mastergrad eller annen relevant utdanning i elektro, elektrisk kraft eller elektronikk. Fagbrev er en fordel
  • Gode kommunikasjonsevner i engelsk, skriftlig og muntlig
  • Gode datakunnskaper
  • Stillingen krever en strukturert og kundeorientert person med gode samarbeidsevner

Erfaring fra liknende bedrifter eller maritim industri er absolutt en fordel, men på ingen måte nødvendig.

Fordeler med å jobbe hos NES

Med en stor portefølje og et vidt spekter av skip på referanselisten, gjør at arbeidet som serviceingeniør både variert og spennende. I tillegg får du jobbe sammen med en gruppe dedikerte kolleger som verdsetter samarbeid, tillit og pålitelighet, noe som skaper et positivt og støttende arbeidsmiljø. Vi er også en del av HAV Group ASA som totalt består av 4 maritime tech-selskap – alle med hver sine fagfelt. 

Vi prioriterer din motivasjon og personlige utvikling og tilbyr et godt arbeidsmiljø fylt med entusiastiske og kompetente kolleger. Betingelsene våre er konkurransedyktige.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, en attraktiv pensjonsordning og omfattende forsikringsdekning. Vi setter pris på de unike ferdighetene og erfaringene hver enkelt medarbeider bringer til bordet, og tar vare på våre ansatte. Hos oss får du et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og støtter individuell utvikling og vekst.

SØK PÅ STILLINGEN HER

Kontaktpersoner

Vi oppfordrer deg til å søke på stillingen, komme innom for en prat, eller dele denne muligheten med noen du kjenner som kanskje vil være en god match. Søknader sendes gjennom karriere.no sin søknadsportal. Kandidater vurderes fortløpende.

Se video med en av våre serviceingeniører på jobb på fergen MF Norangsfjord. Fergen betjener fergesambandet Aukra-Hollingsholmen.

LES MER OM VÅRE PRODUKTER

Den maritime næringen skal være utslippsfri innen 2050. Norwegian Electric Systemshar utviklet et komplett energisystem for å muliggjøre nullutslippsvisjonen.