Elektrifiser karrieren din med en stilling som tar deg til nye steder

NES er en systemintegrator av miljøvennlige fremdrifts-, automasjons og navigasjonsløsninger for maritim industri. Med en visjon om en bærekraftig fremtid til sjøs spesialiserer vi oss på å utvikle og integrere innovative løsninger som reduserer skipenes miljøpåvirkning. Våre eksperter og ingeniører er lidenskapelig opptatt av å skape en renere og mer energieffektiv maritim industri, samtidig som vi gir kundene våre den beste servicen og kundestøtten.

Som serviceingeniør power vil du være ute i feltet og ha en viktig rolle i oppdraget vårt for å overgå kundenes forventninger. Du vil være ansvarlig for å sikre optimal ytelse av våre elektriske og hybrid fremdriftssystemer om bord på skip og spille en nøkkelrolle i å hjelpe oss med å levere våre miljøvennlige løsninger til markedet.

Hva gjør du som serviceingeniør i NES?

Som serviceingeniør besøker du forskjellige verft for å utføre commissioning og sjøprøver på systemene våre, og sikre at de fungerer optimalt. Fra tid til annen vil du også jobbe med intern testing og klassifisering. Hvis kundene våre har behov for det, må vi ut i feltet for å gjøre service og oppgradering på systemene våre, som blir din oppgave. Til slutt har du ansvar for å koordinere aktiviteter på stedet, og sørge for at arbeidet gjøres på riktig og effektivt vis. Hvis du elsker å reise, nyte flotte utsikter, og ønsker å bidra til en bærekraftig fremtid til sjøs, så er denne stillingen perfekt for deg.

Commissioning og sjøprøver

Mesteparten av tiden tilbringer du på å klargjøre systemene våre når et skips bygges eller ombygges, eller på landstasjoner til lading av ferger. Igangsetting og sjøprøver innebærer reising til det aktuelle området, enten det er en landstasjon i Nordland eller et skipsverft i Tyrkia. Under sjøprøver er du ute på havet og sørger for at alt fungerer problemfritt og trygt - alt mens du nyter den friske sjøbrisen og fantastiske utsikter.

Testing og klassifisering

Når du ikke er ute på sjøen, på verft eller på landstasjon, kan du befinne deg i våre toppmoderne testanlegg, der du utfører testing av våre produkter og systemer. Her vil du samarbeide med våre talentfulle ingeniører og teknikere, og bruke din kompetanse og erfaring til å sikre at alt oppfyller våre høye standarder.

Service og oppgradering

En viktig del av jobben er å utføre service og oppgradering på landstasjoner eller elektriske fremdriftssystemer på skip. Dette innebærer å identifisere og løse tekniske problemer, utføre forebyggende vedlikehold og sørge for at systemene fungerer optimalt. Du vil også jobbe med å implementere ny teknologi og oppdateringer for å forbedre systemene.

Koordinering av aktiviteter på stedet

Sist men ikke minst, vil du være vår person i feltet, som koordinerer arbeidet fra det aktuelle arbeidsstedet. Der vil du jobbe tett med kunder, andre ingeniører, prosjektledere og software-avdelingen for å sørge for at alt går som det skal. Det er i denne delen av arbeidet det lønner seg med gode kommunikasjonsferdigheter.

Din bakgrunn og kompetanse

For å være en spennende kandidat for denne stillingen bør du ha:

  • Teknisk fagskole, bachelorgrad, mastergrad eller annen relevant utdanning i elektro, elektrisk kraft eller elektronikk.
  • Helst et fagbrev i de samme disiplinene
  • Flytende i muntlig og skriftlig engelsk
  • Gode datakunnskaper
  • Erfaring med kundebehandling eller servicearbeid er sterkt anbefalt.
  • Erfaring fra maritim industri vil gi deg en fordel.

Vi ønsker å være en lettbeint og fleksibel organisasjon med korte beslutningsveier. Vi liker å bli utfordret! Hvis du mener at du likevel bør komme på intervju med en annen bakgrunn enn den vi nevner ovenfor, så utfordre oss gjerne på det. For det er nettopp dine holdninger og din totalkompetanse som er avgjørende for oss.

Dette får du hos oss

Noen av de største fordelene med å jobbe i NES er at du får komme til et lettbeintfleksibelt og høyteknologisk selskap med korte beslutningsveier. Vi er en del av HAV Group som totalt består av 4 maritime tech-selskap – alle med hver sine fagfelt. Med en stor portefølje og et vidt spekter av skip på referanselisten, er arbeidet som serviceingeniør både variert og spennende. I tillegg får du jobbe sammen med en gruppe dedikerte kolleger som verdsetter samarbeid, tillit og pålitelighet, noe som skaper et positivt og støttende arbeidsmiljø. 

Vi prioriterer din motivasjon og personlige utvikling og tilbyr et godt arbeidsmiljø fylt med entusiastiske og kompetente kolleger. Med kontorer i Bergen, Ålesund og Egersund vil du ha fleksibiliteten til å jobbe der du foretrekker.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, en attraktiv pensjonsordning og omfattende forsikringsdekning. Vi setter pris på de unike ferdighetene og erfaringene hver enkelt medarbeider bringer til bordet, og tar vare på våre ansatte. Hos oss får du et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og støtter individuell utvikling og vekst.

SØK PÅ STILLINGEN HER

Kontaktpersoner

Vi oppfordrer deg til å søke på stillingen, komme innom for en prat, eller dele denne muligheten med noen du kjenner som kanskje vil være en god match. Søknader sendes gjennom karriere.no sin søknadsportal. Kandidater vurderes fortløpende.

Se video med en av våre serviceingeniører på jobb på fergen MF Norangsfjord. Fergen betjener fergesambandet Aukra-Hollingsholmen.

LES MER OM VÅRE PRODUKTER

Den maritime næringen skal være utslippsfri innen 2050. Norwegian Electric Systemshar utviklet et komplett energisystem for å muliggjøre nullutslippsvisjonen.