Vil du jobbe med fremtidsrettet teknologi og bli med på den grønne omstillingen av skipsfarten?

NES er en systemintegrator som utvikler, integrerer og leverer energi-, automasjons- og navigasjonsløsninger for maritime applikasjoner. Løsningene våre er smarte og intuitive med økende fokus på digitalisering og autonomi.

Siden 2017 har vi levert rundt 50 lav- og nullutslippsløsninger til det maritime markedet, hvor batteri er en del av den totale energiløsningen. Med mål om å redusere miljøpåvirkningen og øke energieffektiviteten innen sjøtransport, og mange spennende prosjekter i tiden som kommer, går vi en spennende tid i møte.

Hva gjør du som prosjektingeniør power i NES?

Som prosjektingeniør i NES jobber du med elektriske kraftsystemer for fartøy, landstasjoner og teknisk gjennomføring av prosjekter, som utfordrer og utvikler din elektrokompetanse. Du arbeider tett med dyktige ingeniører for å sikre at løsningene våre imøtekommer dagens behov og morgendagens utfordringer. 

For den rette kandidaten vil det også være mulig å tiltre i rollen som produkteier innen et av våre produktområder. Dette er perfekt for deg som ønsker å kombinere teknisk arbeid i prosjekter og med produktledelse.

Ansvar og arbeidsoppgaver

Som prosjektingeniør hos oss vil du være engasjert i teknisk gjennomføring av prosjekter som krever både dybdekunnskap og praktisk anvendelse av ingeniørfaglige prinsipper. I prosjektarbeidet får du ansvar for:

 • Prosjektgjennomføring: Aktiv deltakelse i planlegging, utførelse og overvåking av prosjekter fra start til slutt.
 • Teknisk problemløsning: Identifisere og løse tekniske utfordringer gjennom hele prosjektets livssyklus.
 • Samarbeid og koordinering: Arbeide tett sammen med prosjektteamet, både internt og eksternt, for å sikre at prosjektene leveres til rett tid og med høy kvalitet.

I rollen som produkteier vil du ha ansvaret for utvikling, kvalitetskontroll og standardisering av ditt dedikerte produktområde:

 • Produktstrategi: Utvikle og iverksette strategier for produkter innenfor ditt tekniske område, i samsvar med selskapets overordnede mål.
 • Produktutvikling og innovasjon: Lede utviklingen av nye produkter samt forbedre eksisterende produktlinjer for å møte markedets behov.
 • Kvalitetskontroll og dokumentasjon: Sikre at alle produkter møter nødvendige standarder og regulativer, samt vedlikeholde og oppdatere teknisk dokumentasjon

De aktuelle produktområdene:

 • Energy Distribution: AC Hovedtavler, landstrømstavler, aktive filtre, og kontainerbaserte løsnigner
 • Energy Motion: Generator, motor og transformatorer
 • Battery: Energilagringssystem og batteri

Kvalifikasjoner

Vi ser for oss at du har:

Vi ser for oss at du har:

 • Høyere teknisk utdanning innen elkraft, elektro eller automasjon, minimum teknisk fagskole.
 • Relevant erfaring fra maritim næring eller industri er en stor fordel.
 • Praktisk eller teoretisk kunnskap om produktområdet er en fordel, men ikke nødvendig. Opplæring vil bli gitt.
 • Gode ferdigheter i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Erfaring fra liknende bedrifter eller maritim industri er absolutt en fordel, men på ingen måte nødvendig.

Personlige egenskaper vi verdsetter

 • Du er nøyaktig og kvalitetsbevisst og arbeider systematisk mot definerte frister.
 • Du evner å jobbe med mange oppgaver samtidig.
 • Du er fleksibel og åpen for nye læringsmuligheter, og tilpasser deg lett til nye utfordringer.
 • Du har en proaktiv tilnærming og er motivert for å bidra positivt til både din egen og organisasjonens utvikling.
 • Du trives med å jobbe i team og setter pris på mangfold og ulike perspektiver.
 • Du er engasjert i elektrofaget.

Hvis du ikke sjekker av på alle boksene, men likevel kan bidra med viktig kompetanse, oppfordrer vi deg til å søke. Vi er interessert i din unike bakgrunn og vil gjerne høre hva du kan tilføre organisasjonen vår. 

Fordeler med å jobbe hos NES

Med en stor portefølje og et vidt spekter av prosjekter til sjøs og på land har vi alltid spennende utfordringer å bryne oss på. I NES får du jobbe sammen med dedikerte kolleger som verdsetter samarbeid, tillit og pålitelighet, noe som skaper et positivt og støttende arbeidsmiljø. Vi er også en del av HAV Group ASA som totalt består av 4 maritime tech-selskap med hvert sitt unike fagfelt.

Vi tilbyr konkurransedyktige vilkår, en attraktiv pensjonsordning og omfattende forsikringsdekning.

Vi setter pris på de unike ferdighetene og erfaringene hver enkelt medarbeider bringer til bordet, og tar vare på våre ansatte. Hos oss får du et arbeidsmiljø som fremmer trivsel og støtter individuell utvikling og vekst.

SØK PÅ STILLINGEN HER

Kontaktpersoner

Vi oppfordrer deg til å søke på stillingen, komme innom for en prat, eller dele denne muligheten med noen du kjenner som kanskje vil være en god match. Søknader sendes inn gjennom karriere.no sin søknadsportal. Har du spørsmål angående stillingen? Ta kontakt med Manager Power, Lars Nygård på telefon +47 979 54 462 eller e-post lars.nygard@norwegianelectric.com Søknadsfrist 12. juli

LES MER OM VÅRE PRODUKTER

Den maritime næringen skal være utslippsfri innen 2050. Norwegian Electric Systemshar utviklet et komplett energisystem for å muliggjøre nullutslippsvisjonen.