Nye utfordringer
Tor Leif Mongstad har vært med i Havyard-systemet siden 2002, både som sjef for verftet i Leirvik, leder av våre elektro og automasjonsvirksomheter og med salg av skip og skipsdesign. Han har vært EVP og daglig leder i NES siden januar 2015 og har ledet bedriften gjennom en tøff omstillingsperiode etter den kraftige offshore nedturen og overgang til ny teknologi.

Tor Leif vil fra 1.mars gå over i en salgsrolle i Havyard Group og arbeide med spesialprosjekt innen salg av skip, samt design og utstyrspakker.

  •  Jeg har hatt mange spennende år med varierende arbeidsoppgaver i min karriere, men salg har alltid ligget hjertet mitt nærmest. Det er mange spennende prosjekter som skjer i Havyard,  så gleder meg til nye utfordringer. Odd Gunnar er en mann med utrolig mye erfaring og kompetanse, så jeg har stor tro på at han kommer til å gjøre en god jobb for NES.  

Odd Gunnar Kleppe
Odd Gunnar startet i Norwegian Control Systems (NCS) som daglig leder 1. mars 2018 og gikk over i stillingen som COO og viseadministrerende direktør i NES når NCS ble fusjonert inn i NES. Odd Gunnar kom til NCS fra stillingen som Viseadministrerende Direktør i Ulstein Power & Control og har før det lang erfaring som direktør for marinedivisjonen i ABB. Han har solid erfaring og kompetanse innen automasjon, navigasjon, kommunikasjon og kraftsystemer.

  • Etter at vi har blitt ett firma og en total systemintegrator fra bro til propell er det veldig mange spennende muligheter som ligger i pipeline. Det å ta over som administrerende blir en ny og utrolig spennende erfaring for meg. NES er for tiden veldig aktive innenfor miljøteknologi og bruk av digitale løsninger for å optimalisere maritime systemer. Det å få være med på denne reisen sammen med et veldig kompetent team gleder jeg meg til.       Tor Leif har gjort en god jobb gjennom sin karriere i NES. Nå skal jeg bygge videre på det, og gjennomføre de strategiske valgene for bedriften slik at vi når våre mål som en komplett systemintegrator, sier administrerende direktør Odd Gunnar Kleppe.

Konsernsjef i Havyard Group, Geir Johan Bakke, forteller at det er en glede å ønske Odd Gunnar velkommen som ny administrerende i NES. Han har allerede god kjennskap til NES, og med hans solide erfaring og kompetanse vil han være raskt i gang med sine nye arbeidsoppgaver. 

  • Det å få Tor Leif til Havyard Group blir ett godt tilskudd til salgsteamet, han har en enorm kompetanse og ett stort nettverk som vi kommer til å dra godt nytte av. Vi gleder oss til han starter, og ønsker han velkommen til teamet

På forside bildet fra venstre: Tor Leif Mongstad, salgsleder Havyard Group ASA og Odd Gunnar Kleppe, daglig leder Norwegian Electric Systems. Foto: Havyard